Bliv elev

Velkommen til Egedal Gymnasium og HF!

Optimalt fagudbud, højt fagligt niveau og tryg skolegang.

Hos os på Egedal Gymnasium og HF får du de bedste faglige og sociale rammer for at nå de resultater du ønsker for at indfri dine fremtidsdrømme.  Vi ønsker, at du skal blive endnu dygtigere end du var i forvejen, så du får det ypperligste ud af din tid hos os.

Vi har et stærkt fagligt fællesskab hvor høj kvalitet i undervisningen og høj trivsel går hånd i hånd.  Vi prioriterer et meget bredt fagtilbud. Hos os får du derfor det traditionelle glade gymnasieliv og kan alligevel specialisere dig fagligt med fag fra HHX og HTX.

Vi er en lokal skole med ca. 850 elever. Vores elever vil fællesskabet, og derfor er vores dagligdag præget af nærvær og godt kammeratskab. Vi har flest elever fra Egedal, Frederikssund, Roskilde og Ballerup, men vi optager også meget gerne elever fra andre kommuner.

Vi vil gøre dig og dine klassekammerater til verdens- og samfundsborgere. Du vil derfor blive undervist med aktuelle autentiske eksempler, projektorienteret og med inddragelse af den omgivende verden.

Vi håber, at du vil være fagligt nysgerrig, lære af den feedback du får og huske, at det ikke trækker ned, hvis du spørger din undervisere, hvis der er noget, som du synes er svært at forstå.

Velkommen til

De bedste hilsner

Camilla Rye 

Tidligere EG-elev Simon fortæller om sin tid på gymnasiet. Se i Youtube. Videoen er et mediealternativ til information, der findes i tekstform på denne og øvrige sider.