Samfund og idræt

Denne fagpakke er til dig, der interesserer dig for forholdet mellem mennesket, kroppen og samfundet. Områder, der har at gøre med sundhed, fysisk udfoldelse og idræt som social aktivitet hører til som emner i denne fagpakke. Nogle af de emner, som man kan beskæftige sig med på denne fagpakke, er kropsidealer, idræt og identitet og idræt som social aktivitet.

Derudover skal du ud og møde virkeligheden i projektarbejde og/eller praktik. Her vil du få et spændende, praktisk indblik i nogle af de områder, som du kan arbejde med eller videreuddanne dig i, når du er færdig på HF. Måske skal du i praktik et af de steder, hvor fysisk udfoldelse og samfundsfaglig forståelse er vigtige, for eksempel indenfor politiet? Eller besøge en af de uddannelse, som bliver interessante for dig senere hen?

I skemaet nedenfor ser du en oversigt over fag, niveau og placering i det 2-årige forløb på HF. Skemaet er opdelt, så det viser obligatoriske fag, fagsamarbejder, valgte fag (både fag der skal vælges inden skolestart og fag, der skal vælges i løbet af 1.HF) og de øvrige fag.

Fag 1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Fagpakke
Samfundsfag B B
Idræt B B
Obligatoriske fag
Dansk A A A A
Engelsk B B B
Matematik C C
Naturvidenskabelig faggruppe (NF)
Biologi C C
Geografi C C
Kemi C C
Kultur. og samfundsfag (KS)
Historie B B B
Religion C C
Samfundsfag C C
Kreativt fag (vælg 1 af 4)
Billedkunst C
Drama C
Musik C
Idræt C
Valgfag på C-niveau
Valgfag C C
Øvrige aktiviteter
Stor skriftlig opgave -
Projekt og praktik - - - -
Tutorordning - - - -