Business og iværksætteri

Denne pakke er til dig, der drømmer om egen virksomhed, eller som måske gerne vil skridtet tættere på at arbejde i det private erhvervsliv. For at nå dertil er det vigtigt, at du udvikler kendskab til de basale redskaber, som hverdagen i det private erhvervsliv kræver. Fagpakken kombinerer fagene erhvervsøkonomi og samfundsfag, og der er fokus på blandt andet forretningsforståelse og iværksætteri.

I undervisningen vil du blive klædt fagligt på til at møde de omskiftelige krav, som en hverdag i det private erhvervsliv stiller. Undervisningen fokuserer derfor blandt andet på regnskab, økonomistyring og strategiudvikling. Derudover skal du ud og møde virkeligheden i projektarbejde og/eller praktik. Her vil du få et spændende, praktisk indblik i nogle af de områder, som du kan arbejde med eller videreuddanne dig i, når du er færdig på HF. Det kan være, at du skal i praktik i en privat virksomhed eller besøge nogle af de uddannelser, som vil være interessante for dig senere hen?

I skemaet nedenfor ser du en oversigt over fag, niveau og placering i det 2-årige forløb på HF. Skemaet er opdelt, så det viser obligatoriske fag, fagsamarbejder, valgte fag (både fag der skal vælges inden skolestart og fag, der skal vælges i løbet af 1.HF) og de øvrige fag.

Fag 1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Fagpakke
Samfundsfag B B
Erhvervsøkonomi C C
Obligatoriske fag
Dansk A A A A
Engelsk B B B
Matematik C C
Naturvidenskabelig faggruppe (NF)
Biologi C C
Geografi C C
Kemi C C
Kultur- og samfundsfag (KS)
Historie B B B
Religion C C
Samfundsfag C C
Kreativt fag (vælg 1 af 4)
Billedkunst C
Drama C
Musik C
Idræt C
Valgfag på B-niveau
Valgfag B B
Øvrige aktiviteter
Større skriftlig opgave -
Projekt og praktik - - - -
Tutorordning - - - -