Samfund og natur

Denne pakke er til dig, der gerne vil arbejde enten i det sundhedsfaglige område eller inden for miljø og natur. Fagpakken kombinerer biologi og samfundsfag og giver dig en bred viden om både sundhedsfaglige emner (for eksempel menneskets fysiologi og sundhed og livsstil) og om den natur, vi har rundt om os (for eksempel emner som bioteknologi, gensplejsning og landbrugs- og miljøpolitik). I undervisningen bliver du altså klædt fagligt på til at videreuddanne dig og arbejde inden for en række forskellige områder.

Derudover skal du ud og møde virkeligheden i projektarbejde og/eller praktik. Her vil du få et spændende, praktisk indblik i nogle af de områder, som du kan arbejde med eller videreuddanne dig i, når du er færdig på HF. Måske skal du i praktik i velfærdssektoren, eller besøge en af de mange uddannelser, som vil være interessante for dig senere hen?

I skemaet nedenfor ser du en oversigt over fag, niveau og placering i det 2-årige forløb på HF. Skemaet er opdelt, så det viser obligatoriske fag, fagsamarbejder, valgte fag (både fag der skal vælges inden skolestart og fag, der skal vælges i løbet af 1.HF) og de øvrige fag.

Fag 1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Fagpakke
Samfundsfag B B
Biologi B B
Obligatoriske fag
Dansk A A A A
Engelsk B B B
Matematik C C
Naturvidenskabelig faggruppe (NF)
Biologi C C
Geografi C C
Kemi C C
Kultur- og samfundsfag (KS)
Historie B B B
Religion C C
Samfundsfag C C
Kreativt fag (vælg 1 af 4)
Billedkunst C
Drama C
Musik C
Idræt C
Valgfag på C-niveau
Valgfag C C
Øvrige aktiviteter
Større skriftlig opgave -
Projekt og praktik - - - -
Tutorordning - - - -