Kære alle elever og forældre 

 

Lærernes raskmeldinger tikker ind, hvilket betyder, at vi igen kan gennemføre fysisk undervisning for alle på gymnasiet.  

Vi er derfor rigtig glade for, at vi på torsdag 3. februar 2022 byder alle 3g’erne og 2HF’erne velkommen på skolen, og på fredag den 4. februar 2022 er 1g, 2g og 1hf også tilbage på skolen fysisk. 

Skolen ligner næsten sig selv, når I kommer tilbage – I kan bruge alle arealer på skolen, og I behøver ikke længere mundbind. Alle øvrige tilbud starter også op igen, så nu kan I bruge lektiecafeen, studiecentret, hallen i pauserne, kor, teaterkoncerten kan øve og optræde igen. I kan også mødes på kryds og tværs af klasserne til ekskursioner ud af huset og arrangementer på skolen. 

I kan dog ikke benytte Torvet, da det er en byggeplads, og hovedindgangen er lukket af samme årsag. Det er meget vigtigt, at I respekterer dette, da det er farligt at opholde sig på byggepladsen/Torvet.  

Hvis I har undervisning i A og B-lokalerne, skal I benytte udendørstrappen/svalegangen for at komme ind i jeres lokale. Hvis I skal bruge kantinen, skal I gå ind ved Krea eller via gangen, hvor jeres skabe er. Skal I på kontoret, skal I banke på ruden. Vi vil udlevere to hjemmetest på fredag i pausen i 3. modul, så I kan blive testet. Det gælder dog kun for de elever, som ikke har været smittet med corona inden for de sidste 12 uger. Dvs. fra starten af november.  

Hvis I får corona, efter vi er mødt ind fysisk igen, og I har mulighed for at deltage i undervisningen hjemmefra kan I kontakte skolen og sende dokumentation for jeres smitte på post@egegym.dk. I deltager via en klassekammerats computer gennem Teams. I får ikke fravær, hvis I står på særundervisningslisten (det tager tid at opdatere listen, så I må gerne have lidt tålmodighed). Dette gælder indtil vinterferien. I enkelte tilfælde er det desværre ikke muligt at deltage i undervisningen hjemmefra. Det gælder f.eks. ekskursioner. 

Hvis I identificeres som nær kontakt, skal I tage en pcr-test eller en hurtigtest på 3. dagen. I skal ikke gå i selvisolation. Hvis I er øvrig kontakt (fx hvis en klassekammerat er smittet), så anbefales en hurtigtest eller en selvtest på 3. døgn efter den smittede persons testtidspunkt.  

Der er stadigvæk håndsprit på skolen, og I kan stadigvæk benytte mundbind. Vi har også stadigvæk ekstra fokus på udluftning og rengøring på skolen.  

Vi glæder os meget til at se jer igen på EG ! 

 

De bedste hilsner

Camilla Rye Jørgensen

Rektor